Mirjam Hendriks, 1961

Over mij,

Als persoon ben ik erg op mezelf. Ondanks dat ik dochter, zus, vrouw, moeder, oma, vriendin, collega, buurvrouw en holistisch & energetisch therapeut ben, zorg ik voor voldoende rust in mijn leven. Ik heb geleerd waar mijn grenzen liggen en waar mijn valkuilen liggen.

Als holistisch & energetisch therapeut en als persoon is het mijn doel om de wereld mooier te maken, beter achter te laten. Mijn visie is dat wanneer ieder vanuit zijn eigen hart leert leven dat een ongekend butterfly effect in de wereld oplevert. Leer luisteren naar je eigen hart, leer zien als getuige, leer te zijn en los te laten. Leren vertrouwen, leren dat vasthouden aan je gedachten over, je lijden brengt. Waar loslaten van je gedachten over, je vrijheid brengt.

Mijn doel is dat jij de waarheid leert kennen, dat wanneer we onze monkey mind, onze gedachtenstroom blijven geloven en volgen dat ellende brengt en dat alleen het zien, het aanwezig zijn in het Nu, in het moment zelf, je vrijheid brengt. Je leert accepteren dat alles bij het leven hoort, dat alles gevoeld mag worden, dat je geen slachtoffer bent, dat je totale vrijheid mag ervaren in het moment. In het NU.

Dan ga je een innerlijke vrede voelen terwijl je leven op zijn kop staat. Je leert zien dat je leven zich prima ontvouwt als jij de controle loslaat, je kunt verbinden met het diepste weten in jezelf, leert vertrouwen op je innerlijke kompas en dat de juiste actie volgt wanneer jij ontspant.   

Nogmaals, mijn visie. Het zou mooi zijn als het mij lukt om anderen te laten stralen, zodat ieder zijn deel kan uitdragen om de wereld mooier achter te laten voor onze kinderen, kleinkinderen, familie. 

John Lennon zong het al: "I am a dreamer, but I am not the only one." 

 

Warme hartegroet, Mirjam

 

 

 

augustus 2018