Mirjam Hendriks, 1961

Over mij,

Graag wil ik laten zien dat er meer is dan ons denken ons laat geloven. 

Mijn idee is dat wanneer ieder vanuit zijn eigen hart leeft, dat een ongekend butterfly effect in de wereld oplevert. 

De waarheid is simpel. Laat je niet leiden door je ego, maar door je hart. Ben elke dag de beste versie van jezelf, waarbij je telkens weer vanuit respect en compassie aanwezig bent bij de ander. Verplaats je meer in de ander voordat je reageert vanuit opgebouwde patronen. Je zult andere ervaringen krijgen, relaties verbeteren en meer. 

Ik nodig je uit om de ander te zien zoals die is, zonder verhaal. Zonder oordelen en aannames. Loop 1 dag in de schoenen van de ander en je gaat een verandering opmerken doordat jij begrip krijgt en zelf anders gaat reageren.

Jij hebt zelf een aandeel hierin. Ja, het leven kan complex zijn, maar leven en reageren vanuit je hart kan jou en de ander zoveel goeds brengen, probeer het eens. Situaties verbeteren wanneer jij vanuit je persoonlijk leiderschap jouw eigen leven leeft.  

Oordelen worden losgelaten, je laat ieder in zijn waarde. Ga respectvol met elkaar om. We doen er allemaal toe en zijn verschillend, zullen elkaar misschien niet altijd begrijpen, maar vertrouw erop, samenleven kan beter, samenwerken op gelijkwaardige basis is een pracht ideaal. Dar zou ik me graag voor inzetten. Wanneer we allemaal gewoon onszelf mogen zijn, geven we een groot kado af voor anderen die dat nog niet kunnen. Die zichzelf nog tegenhouden om voluit te leven.

Het zou mooi zijn als het mij lukt om anderen te laten stralen, zodat ieder zijn deel kan uitdragen om de wereld mooier achter te laten voor onze kinderen, kleinkinderen, familie. Voor iedereen.

John Lennon zong het al: "I am a dreamer, but I am not the only one." 

Warme hartegroet, Mirjam

 

 

 

8 november 2018