Stuur me een e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak,  ik bel je zo snel mogelijk terug. 

 

Kosten behandeling: 60 euro. (1 - 1,5 uur) 

Graag contant betalen, er kan niet gepind worden. 

 

Warme hartegroet, Mirjam. 

Vlissingen. 

Als holistisch en energetisch Hart therapeut geef ik energetische behandelingen. Reiki; Mahatma; Gold Healing. 

Holistische therapie houdt in dat ik bij de behandeling kijk naar lichaam, geest en ziel. Het een kan niet zonder het ander. Uit eigen ervaring kan ik beamen dat de alternatieve holistische geneeswijze zijn waarheid bewezen heeft. Deze manier van leven heeft voor mij en vele anderen zijn vruchten afgeworpen in het herstelproces.   

Heb je vragen over bewustwording ... over het proces van zelfrealisatie? Wie weet kan ik daarin iets voor je betekenen. 

De alternatieve helingswereld heeft al jaren mijn interesse,  acupunctuur, yoga, qi gong, psychosomatiek kennis & spiritualiteit brachten ervaringen die het geloof in een energetische kracht tevoorschijn lieten komen. Er moest meer zijn. De westerse wetenschap heeft al veel bewezen; het bestaan van energie in vorm. Alles bestaat uit energie. 

Mind over matter & Quantum fysica, die wetenschappelijke onderbouwing was tevens belangrijk voor me.  

De 3 jarige Hart opleiding, afgerond in 2015 was gebaseerd op leven naar de waarheid, heeft de basis in non dualiteit, werkt met de kracht van dit moment, werkt met oplossen van blokkades, energetisch, fysiek en mentaal. Innerlijk kindwerk, lichaamswerk, een brede opleiding  die de diepte ingaat en waar ik de oprichtster ontzettend dankbaar voor ben. 

De eigen ervaringen waren nodig om poorten te openen, de zoektocht leidde mij verder in de richting Westerse en Oosterse spiritualteit, welke mij nog meer ervaringen, inzichten en bewustwording & zelfrealisatie bracht. Een Cursus in Wonderen, Advaita Vedanta, Non Dualiteit ... de gedachtenstroom werd stiller ... ik werd steeds meer de getuige van het leven en van mijn gedachtenstroom. Zelfreflectie vormt de basis. Ik leerde pijn en verdriet toestaan, opkomen en loslaten, vertrouwen, accepteren en mijn hart werd steeds warmer. Zelfrealisatie, het kan, het is een groot woord voor thuiskomen in je eigen hart en van daaruit voluit gaan leven. Ieder heeft een portable paradise in zijn eigen hart. Daar is je bron! De bron van leven. Alles mag gevoeld worden.

Mijn zoektocht is voorbij, ik heb nu vrede met alles wat op mijn weg komt. Hoe meer ik weet, hoe meer ik besef dat ik niets weet. Het leven is een mysterie. Maar als getuige leven brengt vrijheid. De getuige was altijd al aanwezig. Zag alles gebeuren in mijn leven, was er altijd, is er altijd. Elk moment! Elk moment! Terwijl de gedachten, de verhalen, de beelden verdwijnen. 

De getuige, dat wat ziet .... dat wat elk drama overleefd heeft,  die maakt dat ik de wereld  mooier, relaxter, vrediger kan ervaren. Nu kan ik accepteren dat alles goed is zoals het is. Gedachtes komen en gaan als wolken aan de hemel. Elk gevoel mag gevoeld worden, emoties mogen als energie door mij heen razen, boosheid mag, ik zie dat er verdriet onder zit, angst komt omhoog en ik zie dat ik mijn gedachten geloof, ik zie mijn hoop, zie dat vasthouden meer lijden brengt dan loslaten. Ik zie angst als een roep om liefde en-of acceptatie, opkomend door ongenezen wonden uit mijn vroegste levensjaren. Getriggerd om aangekeken en genezen te worden. Diende als harnas, als bescherming voor mijn innerlijke angstige onzekere kwetsbare kindje. Ik zag deze zelf opgebouwde muren van bescherming wegvallen en voel me vredig. De waarheid blijft. Alles is goed. 

Goed en slecht, licht en donker, wit en zwart, leven en dood, alles hoort bij het leven, daar ontkomt niemand aan. Maar leren leven met de realiteit, dat is mogelijk. En omstandigheden verzachten door een energetische behandeling, door je gehoord en-of gezien te voelen, kan je net dat geven wat je nodig hebt op dat moment.  

Warme hartegroet Mirjam

 

Iedereen raakt wel eens uit balans,  vaak lukt het je om zelf de draad weer op te pakken, maar het kan je ook ontwrichten, je leven op zijn kop zetten. Je kunt er ziek van worden, maar herstel is ook mogelijk. Wanneer je kiest voor een behandeling lukt het vaak om snel op eigen kracht weer verder te kunnen. 

Als holistisch energetisch therapeut werk ik met levensenergie; Reiki, Mahatma & Gold Healing. Holistisch wil zeggen dat ik kijk naar lichaam, geest en ziel. Het een kan immers niet zonder het ander bestaan.  

Bij de energetische behandeling werk ik met handoplegging. Elk lichaam heeft een zelfhelend vermogen, kan de energie opnemen en die zijn "werk" laten doen. Energetische behandeling maakt veel mogelijk. Er worden prachtige resultaten mee geboekt, wat niet automatisch wil zeggen dat elke ziekte te genezen is, de realiteit is immers dat we allemaal een keer dit aardse leven los moeten laten. Dat is een belofte die ieder bij de geboorte al meekrijgt. Loslaten is het belangrijkste, maar tevens het moeilijkste stuk in het leven. Leren omgaan met "ziekte" is mogelijk en daardoor kun je een kwalitatief beter leven genieten, ondanks je omstandigheden. Blokkades worden opgelost, stukken uit je leven kunnen verwerkt en losgelaten worden. Kortom er is ontzettend veel mogelijk om te leren of nu al te gaan leven als vrij mens, of je nu gezond wordt of alles (ook het aardse leven) moet loslaten. 

Wanneer je uit balans bent, zoek je een vertrouwd adres, zoek je naar een plek waar je jezelf mag zijn en je veilig bent. Die veiligheid kan ik je bieden. Vanuit een warm hart ben ik liefdevol bij je in jouw zoektocht naar vrijheid, gezondheid, ontspanning. Je bent goed zoals je bent, je bent het waard om er te zijn, gehoord en gezien te worden. Liefdevol, maar zoals een goede leraar betaamd, niet nalatend de waarheid te vertellen, liefdevol, maar zonder stinkende wonden die zachte leermeesters achter kunnen laten. 

Mocht je een behandeling willen, stuur me dan een e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

Ik bel je dan zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen. 

 

Mocht je alvast meer willen weten over mij, kijk eens op mijn fb pagina. En wie weet, misschien lees je net dat stukje tekst en of bekijk je die tekening(en) die behulpzaam kunnen zijn voor jouw heling.

*  klik hier voor facebook *** en laat gerust een berichtje achter. 

Warme hartegroet, Mirjam. 

 

 

 

 

Mirjam Hendriks, 1961

Over mij,

Als persoon ben ik erg op mezelf. Ondanks dat ik dochter, zus, vrouw, moeder, oma, vriendin, collega, buurvrouw en holistisch & energetisch therapeut ben, zorg ik voor voldoende rust in mijn leven. Ik heb geleerd waar mijn grenzen liggen en waar mijn valkuilen liggen.

Als holistisch & energetisch therapeut en als persoon is het mijn doel om de wereld mooier te maken, beter achter te laten. Mijn visie is dat wanneer ieder vanuit zijn eigen hart leert leven dat een ongekend butterfly effect in de wereld oplevert. Leer luisteren naar je eigen hart, leer zien als getuige, leer te zijn en los te laten. Leren vertrouwen, leren dat vasthouden aan je gedachten over, je lijden brengt. Waar loslaten van je gedachten over, je vrijheid brengt.

Mijn doel is dat jij de waarheid leert kennen, dat wanneer we onze monkey mind, onze gedachtenstroom blijven geloven en volgen dat ellende brengt en dat alleen het zien, het aanwezig zijn in het Nu, in het moment zelf, je vrijheid brengt. Je leert accepteren dat alles bij het leven hoort, dat alles gevoeld mag worden, dat je geen slachtoffer bent, dat je totale vrijheid mag ervaren in het moment. In het NU.

Dan ga je een innerlijke vrede voelen terwijl je leven op zijn kop staat. Je leert zien dat je leven zich prima ontvouwt als jij de controle loslaat, je kunt verbinden met het diepste weten in jezelf, leert vertrouwen op je innerlijke kompas en dat de juiste actie volgt wanneer jij ontspant.   

Nogmaals, mijn visie. Het zou mooi zijn als het mij lukt om anderen te laten stralen, zodat ieder zijn deel kan uitdragen om de wereld mooier achter te laten voor onze kinderen, kleinkinderen, familie. 

John Lennon zong het al: "I am a dreamer, but I am not the only one." 

 

Warme hartegroet, Mirjam

 

 

 

augustus 2018