Stuur me een e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak,  ik bel je zo snel mogelijk terug. 

 

Kosten behandeling: 60 euro. (1 - 1,5 uur) 

Graag contant betalen, er kan niet gepind worden. 

 

Warme hartegroet, Mirjam. 

Vlissingen. 

Als Hart therapeut geef ik energetische behandelingen. Denk aan Reiki, Mahatma, Gold Healing. 

In combinatie met holistische therapie wanneer het voor beide partijen wenselijk is. 

Zoek je antwoorden op vragen over bewustwording ... zelfrealisatie, wie weet kan ik iets voor je betekenen. 

De alternatieve helingswereld heeft al jaren mijn interesse, yoga, qi gong en spiritualiteit brachten ervaringen die het geloof in een hogere kracht tevoorschijn lieten komen. Er moest meer zijn. De westerse wetenschap heeft al veel bewezen; het bestaan van energie in vorm & mind over matter, die wetenschappelijke onderbouwing was belangrijk voor me.  

De 3 jarige Hart opleiding, afgerond in 2015 was gebaseerd op leven naar de waarheid, heeft de basis in non dualiteit, werkt met de kracht van dit moment, werkt met oplossen van blokkades, energetisch, fysiek en mentaal. Innerlijk kindwerk, lichaamswerk, een brede opleiding  die de diepte ingaat en waar ik de oprichtster dankbaar voor ben. 

De eigen ervaringen waren nodig om poorten te openen, de zoektocht leidde mij verder in de richting Westerse en Oosterse spiritualteit, welke mij nog meer ervaringen, inzichten en bewustwording & zelfrealisatie bracht. Een Cursus in Wonderen, Advaita Vedanta, Non Dualiteit ... de gedachtenstroom werd stiller ... ik werd steeds meer de getuige van het leven en van mijn gedachtenstroom, zelfreflectie vormt een dagelijks terugkerend ritueel. Ik leerde pijn en verdriet toestaan, opkomen en loslaten, vertrouwen, accepteren en mijn hart werd steeds warmer. Zelfrealisatie, het kan, het is een groot woord voor thuiskomen in je eigen hart en van daaruit voluit gaan leven. Ieder heeft een portable paradise in zijn eigen hart. Daar is je bron! De bron van leven. 

Mijn zoektocht is voorbij, ik heb nu vrede met alles wat op mijn weg komt. Hoe meer ik weet, hoe meer ik besef dat ik niets weet. Het leven is een mysterie. Maar als getuige leven brengt vrijheid. De getuige was altijd al aanwezig. Zag alles gebeuren in mijn leven, was er altijd, is er altijd. Elk moment! Elk moment! Terwijl de gedachten, de verhalen, de beelden verdwijnen. 

De getuige, dat wat ziet .... dat wat elk drama overleefd heeft,  die maakt dat ik de wereld  mooier, relaxter, vrediger kan ervaren. Nu kan ik accepteren dat alles goed is zoals het is. Gedachtes komen en gaan als wolken aan de hemel. Elk gevoel mag gevoeld worden, emoties mogen als energie door mij heen razen, boosheid mag, ik zie dat er verdriet onder zit, angst komt omhoog en ik zie dat ik mijn gedachten geloof, ik zie mijn hoop, zie dat vasthouden meer lijden brengt dan loslaten. Ik zie angst als een roep om liefde en-of acceptatie, opkomend door ongenezen wonden uit mijn vroegste levensjaren. Getriggerd om aangekeken en genezen te worden. Diende als harnas, als bescherming voor mijn innerlijke angstige onzekere kwetsbare kindje. Ik zag deze zelf opgebouwde muren van bescherming wegvallen en voel me vredig. De waarheid blijft. Alles is goed. 

Goed en slecht, licht en donker, wit en zwart, leven en dood, alles hoort bij het leven, daar ontkomt niemand aan. Maar leren leven met de realiteit, dat is mogelijk. En omstandigheden verzachten door een energetische behandeling, door je gehoord en-of gezien te voelen, kan je net dat geven wat je nodig hebt op dat moment.  

Warme hartegroet Mirjam

The look of love is in your eyes

The look of love ... its more than words could ever say, and what my heart has heard can take my breath away. 

 

Is het mogelijk om je zo te voelen, vredig, vol liefde voor jezelf en de ander? Tevreden zijn met en wat er is, wat het dan ook is? Je vrij te voelen om voluit te leven, met alles erop en eraan. Dat je goed bent zoals je bent, dat je van jezelf mag houden, dat alles gevoeld mag worden, dat je het waard bent om te genieten van het leven? Het lijkt een utopie, maar is dat ook echt zo?

Wanneer je uit balans bent, zoek je ondersteuning of een luisterend oor. Zoek je hulp in de alternatieve helingswereld? Dan kan het zijn dat je hier aan het juiste adres bent. Als holistisch energetisch therapeut werk ik met levensenergie. Mijn lichaam fungeert als kanaal en door handoplegging geef ik deze levenskracht, deze universele energie door, jouw lichaam heeft een zelfhelend vermogen, neemt de energie op en laat die zijn "werk" doen. Op elk gebied is deze energetische behandeling mogelijk. Er worden prachtige resultaten mee geboekt, wat niet automatisch wil zeggen dat elke ziekte te genezen is, maar dat jij er mee om leert gaan en daardoor een beter leven kunt leven. 

Wanneer je uit balans bent, zoek je een vertrouwd adres, zoek je naar een plek waar je jezelf mag zijn en je veilig bent. Die veiligheid kan ik je bieden. Vanuit een warm hart ben ik liefdevol bij je in jouw zoektocht naar vrijheid, gezondheid, ontspanning. Je bent goed zoals je bent, je bent het waard om er te zijn, gehoord en gezien te worden. Liefdevol, maar zoals een goede leraar betaamd, niet nalatend de waarheid te vertellen, liefdevol, maar zonder stinkende wonden die zachte leermeesters achter kunnen laten. 

Mocht je een behandeling willen, stuur me dan een e-mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ik bel je dan zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen. 

 

Mocht je alvast meer willen weten over mij, kijk eens op mijn fb pagina. En wie weet, misschien lees je net dat stukje tekst en of bekijk je die tekening(en) die behulpzaam kunnen zijn voor jouw heling.

*  klik hier voor facebook *** en laat gerust een berichtje achter. 

Warme hartegroet, Mirjam. 

 

 

 

 

Mirjam Hendriks, 1961

Over mij,

Als persoon ben ik erg op mezelf. Ondanks dat ik dochter, zus, vrouw, moeder, oma, vriendin, collega, buurvrouw en holistisch energetisch therapeut ben, zorg ik voor voldoende rust in mijn leven. Ik heb geleerd waar mijn grenzen liggen en waar mijn valkuilen liggen.

Als holistisch energetisch therapeut en als persoon is het mijn doel om de wereld mooier te maken, mooier achter te laten. Als ieder vanuit zijn eigen hart leert leven dan geeft dat een ongekend butterfly effect in de wereld. Leer luisteren naar je eigen hart, leer zien als getuige, leer te zijn en los te laten. Leren dat vasthouden aan je gedachten over, je lijden brengt, waar loslaten van je gedachten over, je vrijheid brengt.

Mijn doel is dat ieder de waarheid leert kennen, dat wanneer we onze monkey mind, onze gedachtenstroom blijven geloven en volgen dat ellende brengt en dat alleen het zien, zijn en accepteren dat alles bij het leven hoort je vrijheid brengt.

Dan kun je een innerlijke vrede voelen terwijl je leven op zijn kop staat. Je gaat zien dat je leven zich prima ontvouwt als jij de controle loslaat, je kunt verbinden met het diepste weten in jezelf, leert vertrouwen op je innerlijke kompas en dat de juiste actie volgt wanneer jij ontspant.   

Nogmaals, mijn visie. Het zou mooi zijn als het mij lukt om anderen te laten stralen, zodat ieder zijn deel kan uitdragen om de wereld mooier achter te laten voor onze kinderen, kleinkinderen, familie. 

John Lennon zong het al: "I am a dreamer, but I am not the only one." 

Ik vond mijn droom terug, weet weer waarvoor ik leef, ik heb de levenskunst, die ik op mijn geheel eigenwijze manier mag uitdragen mogen ontdekken. Dat ging niet zonder slag of stoot, maar uiteindelijk gaan we allemaal pas op zoek naar een oplossing wanneer we zelf vastlopen. 

Zelf mocht ik uiteindelijk de powervrouw worden die altijd al in me zat, maar die nog niet naar buiten durfde te komen. Maar mag ook het kwetsbare onschuldige innerlijk kind tevoorschijn komen, wetend dat ze voor altijd veilig is. Ik leerde en leerde, volgde opleidingen en workshops, leerde uit boeken, maar vooral uit de praktijk. Een soms moeizame tocht, maar waar vertrouwen, zelfliefde en liefde voor de ander terug kwam in het leven en mijn leven nu mag stromen. 

Waar wil jij zijn, wie wil jij zijn? Ik zal mij inzetten om jou te helpen de route terug te vinden, om weer in balans te komen, om weer thuis te komen in jezelf. Net als ik.  

Warme hartegroet, Mirjam

 

 

 

augustus 2018